Új útnyilvántartó programverzió: partnerfelvétel már GPS koordinátákkal is!

Örömmel értesítek mindenkit, hogy megjelent az új RoadRecord programverzió, mely számos javítás, térképfrissítés és új logikai ütközéseket figyelő funkciók mellett lehetőség van már GPS koordináták segítségével is a partnerek felvételére (excel import)!

Ennek a funkciónak a segítségével megnyílt az út ahhoz, hogy felhasználóink az autóba épített GPS követő adatait használják fel arra, hogy partnereiket felvegyék a térképünkre ahhoz, hogy ennek segítségével készítsék el útnyilvántartásukat.

Sok visszajelzést kaptunk, hogy – bár az autóba épített GPS követő szoftverei is tudnak útnyilvántartáshoz hasonló jelentést készíteni – azok mégsem alkalmasak arra, hogy abból a könyvelő dolgozzon, illetve azok nem APEH-biztosak. Sokan azt sem szeretnék munkáltatójukra vagy az APEH orrára kötni, hogy magánpartnereik kik, ezzel a módszerrel ez is elkerülhető úgy, hogy nem sérti a törvényi előírásokat sem.

Természetesen dolgozunk azon, hogy egyre több GPS szolgáltató rendszerét tegyük kompatibilissá a RoadRecord eme fejlesztésével, ezúton is várjuk a szolgáltatók jelentkezését együttműködésre.

Új érdeklődőink itt tölthetik le az új útnyilvántartó programot: klikk ide a letöltéshez

Felhasználóink itt tölthetik le az új importálási mintát, leírás hozzá a súgóban vagy az új felhasználói kézikönyv 9. oldalán: importminta letöltéséhez klikk ide. A programfrissítés pedig gombnyomásra megtörténik.

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
26 817
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog