Új programverzió: tankolások importálása excel táblázatból is!

Örömmel jelentem be, hogy újragondoltuk – és elkészült legújabb fejlesztésünk a tankolási import!

Ezzel a funkcióval lehetőség nyílik a tankolási adatok manuális felvétele helyett excel táblázatból (csv) beimportálni a tankolási adatokat egyenesen abból a fájlból amit a szerződött (üzemanyagkártyás) olajtársaság küld göngyöleges elszámolásként!

Ajánljuk ezt azoknak, akiknek elsősorban sok autójuk van a cégnél, és az ilyen havi göngyölt elszámolásból eddig kézzel kellett bevinni az adatokat!

Ennek most vége, ilyen funkció egyedül a RoadRecord útnyilvántartó programban van (sok egyéb mellett)!

Új érdeklődőink itt tölthetik le az új útnyilvántartó programot: klikk ide a letöltéshez

Felhasználóink itt tölthetik le az új importálási mintát, leírás hozzá a súgóban vagy az új felhasználói kézikönyv 33-36. oldalán: importminta letöltéséhez klikk ide. A programfrissítés pedig gombnyomásra megtörténik.

De aki már most olthatatlan vágyat érez az útnyilvántartáshoz, az itt vásárolhat azonnal on-line, most hó végén Acer notebook nyerési lehetőséggel 127.700 Ft értékben!

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 010
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog