Új oktatóvideók

Örömmel értesítek mindenkit, hogy a komplett weblapmegújulás után felújítottuk az összes oktatóvideónkat is (16 db pár perces anyagok)!

Így nemcsak a 3 évvel ezelőtt forgatott videókhoz képest frissült kezelőfelületet és új funkciókat mutatjuk meg működés közben, hanem olyan népszerű problémaköröket is, amit más megoldásokkal nem is lehet megvalósítani!

Screenshot 2015-07-20 13.16.57

Érdemes átfutni őket, mert még gyakorlott felhasználóinknak is kiderülhet, hogy olyan dolgokat is tud a RoadRecord, amiről eddig csak álmodni sem mertek – de kész van régóta! :)

Nem én találtam ki: legutóbbi ügyfélvisszajelzéseink nagyobbik fele bevallotta, hogy lusta gondolkodni, pedig ha tudnák mennyivel könnyíthet még a RoadRecord a legtöbb Ügyfelünknek is… nem beszélve a más megoldást használókról!

Tehát ez a videócsokor legyen gondolatébresztő is egyben… klikk ide a videókhoz!

 

 

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 652
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog