ÚJ! Megújult a RoadRecord Online program felhasználói felülete

2021.07.26.

A nyár a fejlesztések ideje, ha a szoftveriparról van szó. A RoadRecord nyári célja idén Online programunk és mobil app felületünk átalakítása volt a jobb átláthatóság és könnyebb kezelhetőség érdekében. Bízunk benne, hogy így még az eddig megszokottnál is könnyebb lesz RoadRecord Online útnyilvántartó programunk és mobil appunk használata.

1. Segítség már a kezdetektől

Egyszerűbbé tettük a regisztráció folyamatát, és további segítségként a Online felületünkön részletes interaktív bevezető útmutatót illesztettünk be új felhasználóink számára, hogy röviden bemutassuk a felület menüpontjait és funkcióit.

Hasonló bevezető útmutatóval láttuk el a RoadRecord mobil appot is a könnyebb érthetőség és kezelhetőség érdekében.

2. Minden egy helyen

Összevontuk a Fix utak / Mobil app és az Utak véglegesítése menüpontot a könnyebb átláthatóság érdekében a Havi utak főmenüpont alatt. Mostantól ugyanazon a felületen, az Utak végelgesítése menüpontban találhatóak a mobilalkalmazás által rögzített utak, tankolások, a napi állandó utak és itt adhatsz hozzá további utakat havi útnyilvántartás vagy kiküldetési rendelvényed tervezetedhez. Az Utak véglegesítése menü tetején mindig ellenőrizheted az eddig felvitt távolság értékét, hogy az eddigiek alapján összesen hány kilométernyi utat rögzítettél, és azt, hogy jelenleg hogy áll a céges / magánútjaid aránya.

Itt találod a Hasznos holmik gombot is, olyan valóban hasznos lehetőségekkel, mint például tankolási szakaszaid felugró ablakban való megjelenítése.

Reméljük, hogy ezekkel a fejlesztésekkel valóban tovább fogjuk tudni egyszerűsíteni felhasználóink számára a RoadRecord Online progam és mobil app használatát.

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
22 926
Olvasók száma
2020első számúüzleti influenszere