ÚJ! Megjelent a RoadRecord Online útnyilvántartónkhoz is az iOS Online app!

2019.01.16.

Használd Te is a RoadRecord Online NAV-álló útnyilvántartó program kiegészítő, útrögzítő alkalmazását és útnyilvántartásodat, kiküldetési rendelvényedet vezesd iPhone telefonodon!

Töltsd le iOS útnyilvántartó appunkat, és rögzítsd útjaidat menet közben, egyszerűen.

Az iOS mobil alkalmazásban rögzített fix útjaidat ezután könnyedén szerkesztheted okostelefonodon vagy asztali gépen a RoadRecord Online útnyilvántartó programodban.

Ha neked is nehézséget okoz hó végén összeszedni, hogy hol jártál, akkor számodra ez a tökéletes megoldás!

RoadRecord iOS online app iPhone útnyilvantartás

Hogyan kezdd el használni?

Ha már rendelkezel RoadRecord Online fiókkal, akkor csak töltsd le az iOS Online appot és lépj be a fióknyitáskor megadott adataiddal! iPhone készülékeden automatikusan megjelennek az útnyilvántartó programodban korábban felvett autók, székhely/telephelyek, partnerek, töltőállomások, utazási célok…

Ha még nem rendelkezel RoadRecord Online fiókkal, akkor fiókodat iPhone telefonodról is megnyithatod az alkalmazáson keresztül.

Könnyítsd meg útnyilvántartásod, kiküldetési rendelvényed készítését! Kezdd el rögzíteni az útjaidat iOS mobil alkalmazással! :)

Várjuk értékelésedet az App Store-ban! :)

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
22 926
Olvasók száma
2020első számúüzleti influenszere