Megjelent a RoadRecord Android Online app!

2019.04.16.

Az iOS Online app után már Androidon is elérhető a RoadRecord Online program kiegészítő, útrögzítő alkalmazása. Vezesd útnyilvántartásod, kiküldetési rendelvényed okostelefonodon! Töltsd le Android útnyilvántartó appunkat, és rögzítsd útjaidat menet közben, egyszerűen.

Az Android mobil alkalmazásban rögzített fix útjaidat ezután könnyedén szerkesztheted okostelefonodon vagy asztali gépen a RoadRecord Online útnyilvántartó programban.

Ha neked is nehézséget okoz hó végén összeszedni, hogy hol jártál, akkor számodra ez a tökéletes megoldás! RoadRecord Online Android app

Hogyan kezdd el használni?

Ha már rendelkezel RoadRecord Online fiókkal, akkor csak töltsd le az Android Online appot és lépj be a fióknyitáskor megadott adataiddal! Készülékeden automatikusan megjelennek az útnyilvántartó programodban korábban felvett autók, székhely/telephelyek, partnerek, töltőállomások, utazási célok…

Ha még nem rendelkezel RoadRecord Online fiókkal, akkor fiókodat telefonodról is megnyithatod az alkalmazáson keresztül.

Könnyítsd meg útnyilvántartásod, kiküldetési rendelvényed készítését! Kezdd el rögzíteni az útjaidat Android mobil alkalmazással! :)

Várjuk értékelésedet a Google Store-ban! :)    

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
27 652
Olvasók száma
2020első számúüzleti influenszere