Új funkció a RoadRecord Online-ban: tankolási szakaszok grafikus megjelenítése

2019.01.29.

Megjelent a RoadRecord Online-ban a tankolási szakaszok grafikus megjelenítése, melynek segítségével könnyebben megtalálhatjuk és javíthatjuk az eltéréseket útnyilvántartásunkban.

Útnyilvántartásunk véglegesítésénél nem csak a felvitt és az elszámolandó távolságok pontos egyezésére kell figyelni. Fontos, hogy az egyes tankolások között megtett utak összege sem térhet el a tankoláskor megadott km óraállás alapján számolt távolságtól. Ennek megértését és nyomon követését könnyíti meg az újítás!

Tankolási szakaszok grafikus megjelenitese roadrecord online funkció

Az utak véglegesítése menüpontban, a naptár jobb felső sarkában nyithatjuk meg a funkciót, amivel átláthatóbbá váltak a tankolási szakaszok.

A lenyíló ablakban láthatjuk, hogy az egyes tankolások között felvitt utak egyeznek-e a tankolások adataival. (Tankolási szakaszokat a tankolások határozzák meg: a tankoláskor felvitt km óraállások és a tankolások dátumai.) Az egyes szakaszokra kattintva a tankolási szakasz kezdő dátumára ugrik a program és módosíthatjuk útjainkat.

A tankolási szakaszok grafikus megjelenítésével az utak véglegesítése könnyebbé és gyorsabbá válik és már nyomtathatjuk is NAV-álló útnyilvántartásunkat.

További információért a legfrissebb funkciókról és RoadRecord Online fiók nyitásához látogass el ide!

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
27 652
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog