ÚJ! Felhasználókezelés a RoadRecord Online-ban

2019.10.31.

RoadRecord fiókodat már több felhasználóval is használhatod!

Ez akkor hasznos, ha online útnyilvántartó programunkat többen használjátok a cégednél, vagyis minden autó útnyilvántartását vagy kiküldetési rendelvényét más készíti. Akkor is neked találták ki új funkciónkat, ha egy autós felhasználóként is szeretnéd megosztani a fiókodat a munkatársaiddal, könyvelőddel, mert a hatékony “hibrid” módszerrel készíted NAV-álló útnyilvántartásod.

Az új felhasználó- és jogosultságkezelésnek csak az alapvető funkciói érhetőek el jelenleg.
Felhasználókat tudsz felvenni, hogy ők is hozzáférjenek RoadRecord fiókodhoz és adatokat rögzítsenek, valamint útnyilvántartást vagy kiküldetési rendelvényt tudjanak készíteni. A felhasználók inaktiválásával megvonhatod tőlük a hozzáférést a fiókhoz.
A mostani verzióban minden felhasználó lát minden adatot és a többi felhasználót is, valamint új felhasználót csak a fiókot létrehozó felhasználóként hívhatsz meg, így Te leszel a rendszer adminisztrátora. A funkció használatához az Online Súgóban találsz segítséget.

felhasználókezelés a roadrecord online útnyilvántartó programban

A funkciót a használat során felmerült igények alapján építjük tovább, hogy ügyfeleink igényeinek teljes mértékben megfelelhessünk.

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
27 652
Olvasók száma
2020első számúüzleti influenszere