ÚJ! Automatikus távolságkorrekció a RoadRecord Online-ban

2019.06.12.

Újabb funkcióval bővült a RoadRecord Online program, amivel az útnyilvántartás véglegesítése rendkívül leegyszerűsödik.

Útnyilvántartás készítése közben biztosan Te is tapasztaltad már azt, hogy az utak véglegesítése után valamennyi eltérés van a felvitt és az elszámolandó távolságok között. Ez abban az esetben is előfordulhat, ha mindent felrögzítettél. Ugyanis sokszor fordul az elő, hogy kénytelen vagy kerülőutat tenni vagy nehezen találsz parkolóhelyet.

Eddig is volt lehetőség a km távolságok manuális módosítására az egyes utaknál, de innentől ez automatikusan működik.

A NAV-álló bizonylat nyomtatására kattintva az ellenőrzések lefuttatása során a rendszer automatikusan elvégzi a távolságkorrekciót, amennyiben egy bizonyos határon belül van az. Így már nyomtathatod is az útnyilvántartásod.

RoadReocrd Online automatikus távolságkorrekció

Arra is van lehetőséged, hogy az utak véglegesítésénél Te magad indítsd el a távolságkorrekciót és a bizonylat nyomtatása előtt átnézd a módosított útnyilvántartásod.

Ezzel a funkcióval az útnyilvántartás elkészítése még gyorsabbá válik.

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
27 652
Olvasók száma
2020első számúüzleti influenszere