ÚJ! A RoadRecord mobil app 3+1 szuper fejlesztése

2021.07.23.

A RoadRecordnál nyáron sem áll meg az élet. Kiadtuk iOS és Android útnyilvántartás applikációnk legújabb fejlesztéseit!

Számos optimalizálás és grafikai újdonság mellett összegyűjtöttük a 3+1 legfontosabb fejlesztést és új funkciót:

1. Új, külső eszköz nélküli automatikus útrögzítési mód

Az “Autó mozgásának figyelése” funkció külső eszköz csatlakoztatása nélkül (Bluetooth vagy töltő nélkül), az autóból való kiszállást követően a sétálás felismerésével rögzíti automatikusan a megérkezéseket. Fontos, hogy csak kiszállás esetén rögzít, így piros lámpánál nincs felesleges rögzítés.

 

2. Megújítottuk az Útrögzítés képernyőt

Egy kis extrát adtunk az Útrögzítés képernyőhöz! Mostantól megjelenítjük az utazások kezdő- és végpontját is, nem csak a partner / célállomás helyét, ahová érkeztél. Ez megkönnyíti, hogy a látogatásokat A-ból B-be történő utazásokként lásd.

3. Új, anonim partner automatikus felvitele manuális rögzítésnél is

Útrögzítésnél, ha nincs rögzített partnered 500 m-en belül, akkor az aktuális pozícióhoz tartozó címadatokkal az útrögzítéssel egy időben új partnert is rögzít az app.

Egy másik újdonságunk, hogy mind manuális, mind automatikus rögzítéskor az új partner neve “Anonim” helyett a címadat lesz, sőt új partner manuális felvitelekor is automatikusan kitöltjük a partner neve mezőt a címadattal, amit természetesen átírhatsz.

+1. Beépített segédlet a mobil app használatához

Új letöltéskor vagy frissítéskor az egyes menüpontokra kattintva elindul magyarázó segédletünk, ami segít gyorsan elsajátítani az útnyilvántartó alkalmazás működését.

A súgó menüben a bemutatókat újra megnézheted a “Funkciók bemutatása” menüpontban!

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
22 926
Olvasók száma
2020első számúüzleti influenszere