Ügyfeleinkkel teszteltük az új RoadRecord Online felületét

2018.06.28

 

Számunkra az ügyfeleink boldogsága a legfontosabb, ezért a RoadRecord Online fejlesztése közben is szeretnénk a ti visszajelzéseitekre támaszkodni.

Ezért szerveztük meg az új RoadRecord Online programunk usertesztelését, hogy élőben figyelhessük meg, pontosan hogyan használjátok az új felületünket.

A RoadRecord Online funkcionalitásában terveink szerint még az idén meg is fogja haladni a most futó Windowsos verzióét, ám a felturbózott dizájnnal és az alapoktól újragondolt felépítésével teljesen új felhasználói élményt nyújt mind a régimotoros, mind az új RoadRecordosok számára!

A tesztelés során szorgosan jegyzeteltük a felmerülő kérdéseket, ötleteket, bugokat – a nap végére 55 kisebb teendőt írtunk fel magunknak (semmi dráma), melyek hamarosan meg is fognak jelenni az éles rendszerben!

A tesztnap végén pedig szavaztattuk tesztelőinket, pontosan milyen további funkciók (és milyen kivitelezési sorrendben) könnyítenék meg számukra a RoadRecord Online használatát, és a NAV-álló útnyilvántartásuk elkészítését.

Az eddig megjelent és a ezután folyamatosan bővülő funkciótárról ezen a linken tájékozódhattok.

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
27 652
Olvasók száma
2020első számúüzleti influenszere