Top 3 újdonság a RoadRecord Online útnyilvántartó legfrissebb verziójában

2020.09.11.

A RoadRecord Online legfrissebb verziójában megjelent fejlesztések közül bemutatjuk a 3 legérdekesebbet:

1. Rögzített km óra állás megadása bármely fix úthoz

Mostantól a kezdő, a hóvégi és a tankoláskori km óra állás megadása mellett bármelyik fix úthoz is felvihetsz óraállást. Így rögzítheted pl. a szerviz km óra állást, és pontosabbá válhat az útvonal nyilvántartásod.

Az új funkció visszamenőleges útnyilvántartásnál is nagy segítséget jelenthet, hiszen a korábbi fix óraállások rögzítése megkönnyíti a NAV-álló bizonylat elkészítését.

A rögzített km óra állást a Fix utak / Mobil app menüben napi nézetben viheted fel.

RoadRecord útnyilvántartó újdonságok

2. Eseti út hozzáadásakor a várható távolságváltozásra is lehet szűrni

Ez az új funkció az útnyilvántartás véglegesítését, a hiányzó utak pótlását könnyíti meg.

Az utak véglegesítése menüpontban új eseti út hozzáadásakor a listában már nem csak a partner nevére és címére szűrhetünk, de a várható távolságváltozásra is.

Pl.: ha az adott tankolási szakaszban egy 20 km-es út hiányzik, akkor rákereshetünk azokra a partnereinkre, akiknek a meglátogatásával körülbelül ennyivel növekszik a felvitt út.
NAV-álló útnyilvántartó újdonságok

3. Optimalizáltuk a havi távolságkorrekció funkciót

Az útnyilvántartás nyomtatása előtt a felvitt és az elszámolandó távolságoknak meg kell egyeznie!

A két távolság közötti eltérés azonban abban az esetben is előfordulhat, ha mindent felrögzítettél. Ugyanis sokszor fordul az elő, hogy kénytelen vagy kerülőutat tenni vagy nehezen találsz parkolóhelyet.

A havi távolságkorrekció során a program a hiányzó távolságokat szétosztja a meglévő utak között, így egyenlítve ki az eltérést.

A legújabb RoadRecord verzióban szélesítettük a havi távolságkorrekció határait, így még több esetben lehet majd sikeresen alkalmazni.

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
22 926
Olvasók száma
2020első számúüzleti influenszere