Tisztában vagy a képességeiddel?

A feladat az volt, hogy 30 km/ó sebességgel kellett átmenni két bólya közt, ahol áthaladáskor hátsó kerék defektet szimuláltak egy rántópad segítségével.

Mindenki óvatosan ment el a bólyáig, hiszen számított rá, hogy most olyan fog történni, amire nem számít az ember, így a szituáció kimenetele is kétséges lesz… két kézzel fogtam a kormányt, vártam, hogy mi fog történni…

…majdnem megpördült az autó!

Ezek után komolyan elgondolkodtam, hogy mi maradna belőlem, ha ugyanez autópályán történik meg… le sem írom, hogy mennyivel szoktam menni…!

Ezért gondoltam azt, hogy olvasóim örülnének egy olyan vezetéstechnikai tréningnek, melyet partnercégünk, a Wenson Vezetéstechnika rendez, ráadásul most csak a RoadRecord Magazin olvasóinak egy igen praktikus közlekedésbiztonsági ajándékkal is kedveskednek!

„Komolyan hiszünk benne, hogy egy 90 km/ó-s tempó mellett hirtelen felbukkanó akadály kikerülését egy módon lehet legjobban megtanulni. 90 km/ó-val, hirtelen felbukkanó akadály kikerülésével…”

Én már korábban részt vettem egy hasonló tréningen, és meglepett az a különbség, amit a végére megtapasztaltam.

Az utakon a felgyorsult tempó mellett számos olyan éles helyzet adódik, amit talán elképzelni sem tudunk, s így nincs is módunk felkészülni rá. Úgy gondoljuk, a mi kezünk biztos, jól tudunk vezetni, ismerjük az autónkat. És a váratlan, ismeretlen helyzetekben?

Tudj meg többet a tréningről itt!

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 029
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog