Teljesen megújult a RoadRecord mobil app töltésfigyelő funkciója

2020.11.27.

Felhasználóink visszajelzése alapján átalakítottuk a RoadRecord mobil app töltésfigyelés funcióját!

A RoadRecord appban már kétféle automatikus útrögzítési mód közül is választhatsz. Az elsőként bevezetett autós Bluetooth mellett egy ideje már a telefontöltés figyelése funkciót is választhatod!

A funkció működése során a telefonod autóban való töltését figyeljük: a rögzítés akkor történik, amikor megérkezéskor leveszed a mobilodat a töltőről.

A fejlesztés első verziója kapcsán kapott felhasználói visszajelzések alapján technikailag változtattunk a funkción, hogy stabilabb legyen a töltés felismerése.

Az új működés szerint, ha a töltés megkezdésétől 5 percen belül autós tevékenység történik, akkor a töltés megszakításakor az app lerögzíti az adott pontot.

Töltsd le vagy frissítsd az appot és próbáld ki az automatikus rögzítést! Várjuk a Te visszajelzésedet is a megújult funkció működéséről!

 

Hasonló bejegyzések

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
23 390
Olvasók száma
2020első számúüzleti influenszere