Telefonos Ügyfélszolgálat!

Örömmel jelentem be, hogy megtörtünk, fejet hajtva a felhasználói igényeknek és a rohamosan növő felhasználóink számának köszönhetően új munkatárssal bővültünk!
Tarr Péter 1 hónapja erősíti a csapatunkat, munkaköre kizárólag az ügyfélszolgálati teendők ellátására fókuszál. Alapvetően jelenleg is az on-line ügyfélszolgálatot preferáljuk a help@roadrecord.hu címen, ahol garantáltan 1 munkanapon belül kell megoldást nyújtania ügyfeleinknek (de gyakorlatilag azonnal tud válaszolni), továbbá elérhető a 06-20-563-3326 telefonszámon is, ahol – ellentétben velem – Péter igen kedves és kézséges.

Ezzel egyidejűleg Tosevics Miklós és Dobossy Sándor kollégám kizárólag az értékesítési teendőkre fókuszál, ezért megkérek mindenkit, hogy se Őket, se az irodát (és főleg engem ne, kivéve ha valaki horror mennyiségű pénzt akar elkölteni nálunk, vagy valamelyik kollégám kifogásolható munkáját akarja elpanaszolni nálam, melynek következtében kerékbe kell törnöm munkatársamat) ne hívjon a felhasználói problémákkal, mert úgyis azt fogjuk mondani, hogy "megértettem, most akkor azt szeretném kérni, hogy írja le a problémáját a help@roadrecord.hu címre vagy hívja a 06-20-563-3326 telefonszámot!"

Emlékeztetőül: elérhetőségeink itt, továbbá ha valaki visszatarthatatlan vágyat érez a programunk iránt akkor on-line vásárlás itt.

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
26 527
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog