Társadalmi felelősségvállalás

A NAV-álló útnyilvántartás és kiküldetési rendelvény megfelelő elkészítéséhez ugyanúgy, mint a vállalkozás működtetéséhez a rendszerben való gondolkodás folyamatos fejlesztésére van szükség.

Szeretném, ha az ügyfeleink (vagy csak a követőink) – magyar vállalkozók – minél versenyképesebbek lennének azáltal, hogy a működésük hatékony és eredményes.

Ennek érdekében üzleti videós blogot vezetek: videóimban a vállalkozói lét hétköznapjairól mesélek kendőzetlenül, mindig valami következtetéssel vagy teendővel, átgondolnivalóval a végén. Cégvezetési tippeket és tanácsokat osztok meg, mellyel a rendszerben való gondolkodást bátorítom.

Itt követhetsz:

20 év vállalkozói tapasztalatáról és a céges- és magánélet harmóniájának megteremtéséről írtam meg a  Bevétel erősíti a szabályt c. könyveket. Ha kíváncsi vagy a bevált technikákra, és fontos számodra a rend, a rendszerszemlélet és a következetes megvalósítás, ez a könyv neked szól!

Látogass el a könyv oldalára!

Eredményes és hatékony munkát kívánok!

Üdvözlettel,

Barazsy Ákos

RoadRecord mobilapp

iPhone és Android alkalmazással is rögzítheted az útjaidat, tankolásokat és a hóvégi km óra állásaidat! Ezeket később szerkesztheted a
számítógépeden is.
 Bővebben
Apple App store
Google Play store