Találd meg cégednek a legolcsóbb bankolást!

Véletlenül akadtam rá az indexen, de mindjárt bele is szerettem: bankráció.hu

Végre egy szép grafikával, értelmes működéssel és hasznos tartalommal megáldott oldalon pár perc alatt bepötyögtem a céges bankos forgalmi adatainkat és igényünket, és máris 24 bank 187 bankszámla kínálatából lelistázta a legjobb ajánlatokat!

images

 

Külön meglepődtem – “ezek tényleg ismerik a piacot” -, hogy már az alapbeállítások is olyanok voltak az általam kiválasztott gyorsprofilok közül, hogy azon gondolkodtam, hogy “honnan a fenéből tudták, hogy ez vonatkozik ránk?”!

A végeredmény igazi meglepetés volt, az első 10 ajánlat mind fele annyiba kerül mint a mostani – ráadásul impotens – bankomé, úgyhogy azt hiszem lassan be fogom itt jelenteni, hogy a RoadRecord.hu Kft. bankot váltott… :)

Ja, és magánszámlára is van összehasonlító, ráérős perceimben azon is végigmegyek, ki tudja… klikk: bankráció.hu

Update 09.09.: Na, a kalkulátornak köszönhetően már meg is nyitottam a K&H Banknál az új számlaszámunkat! Az első tapasztalatok alapján Ők ugyanolyan idióták mint a régiek a Budapest Banknál, de legalább fele annyiért szolgáltatnak bosszantanak és van iOS alkalmazásuk!

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
26 831
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog