Szívd a vérünk!

Könyvelő cég, hozzáértő (mert nem mindenki az azért, mert könyvelő…), lelkiismeretes hölgy. Megoldást keres ügyfeleinek útnyilvántartásuk megoldására. Rászánja az időt, mert csak egyszer akar – de akkor – alaposan foglalkozni a témával. 

Tájékozott az útnyilvántartás előírásaival kapcsolatosan, de még így is tudok neki újat mondani -nem csak a program kínálta megoldás érdekli, hanem az összes tapasztalatunk. Ő felismerte, hogy ez a háttér az igazi nagy kincs…

A találkozó végén megjegyzi, hogy "sokmindent megtanult és tanul folyamatosan a szakmájában (főleg könyvelés), de a tapasztalatok egészítik ki a tudást".

Eddig 1013 cég 3918 autójához választotta a mi megoldásunkat. Nincs már olyan kívánság amit ne tudnánk csípőből teljesíteni…

Gondolod, hogy Neked is jól jönne ez a tapasztalat?

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 010
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog