Személyes kitérő: nem a húgom, hanem a feleségem

Időről-időbarazsy_judit_irodavezetore előfordul, hogy egy régen nem látott ismerősöm tűnik fel az érdeklődőink / vevőink közt (egyre sűrűbben). Amint ezt észreveszem általában fel is hívom Őket vagy éppen Ők hívnak fel engem, hogyha már így virtuálisan összefutunk, akkor gyorsan megbeszéljük, hogy mi történt nagy vonalakban az elmúlt években.

Nagyon érdekesek és izgalmasak szoktak lenni ezek a beszélgetések, és annak külön örülök, hogy ez nem üzleti érdekalapokon történik!

Mivel az ügyfélszolgálati oldalunkon mindenkinek feltűnik, hogy a ritka páratlan vezetéknevemmel “egy Hölgy is dolgozik mellettem” (amúgy nem hárman vagyunk, hanem még 6-7 külsős ember is a csapathoz tartozik), egyből jön a kérdés, hogy “Ő a húgom vagy a feleségem?”! :)

Judit – a feleségem – mindjárt örül, hogy nem a nővéremnek nézik legalább, de ezennel mindenkiben kizárom a kétséget: 2006 óta ismerjük egymást és 2010. június 26.-a óta házasok is vagyunk! :)

Ő 2012 óta intézi a RoadRecord adminisztrációs, számlázási és egyéb ügyeit…

Valentin napra pedig ezzel vártam haza kicsi kis Feleségemet:

rsz_2016-02-14_105531

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 652
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog