RoadRecord útnyilvántartó program már 10.000 autóra!

Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy a hosszú hétvége előtt elérte aktív ügyfélszámunk a 3.750-et, akik összesen 10.000, azaz tízezer autóra RoadRecord-dal készítik útnyilvántartásukat, kiküldetési rendelvényüket! Ügyféltérkép itt.

Micsoda fantasztikus szám ez!

A NAV nyilvántartása szerint 72.778 cégautó van ma Magyarországon, ami azt jelenti, hogy minden 7. nyilvántartásra kötelezett autóra a RoadRecord-dal készítenek útnyilvántartást vagy kiküldetési rendelvényt!

Köszönjük a bizalmat minden ügyfelünknek, és ígérem, hogy hamarosan olyan újdonsággal jövünk elő, mely meglévő ügyfeleinket – és az újakat – is el fogja bűvölni és még biztosabbak lehetnek benne, hogy jól választott az, aki a RoadRecord felé tette le voksát!

Amúgy nyáron volt a RoadRecord 13 éves, erről már írtam itt.

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
26 817
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog