RoadRecord – MedMax integráció: útnyilvántartás háziorvosoknak

Örömmel jelentem be, hogy a Dericom Kft.-vel való együttműködésünk eredményeként mostantól közvetlenül a MedMax háziorvosi programból lehet átemelni a beteglátogatásokat a RoadRecord útnyilvántartóba, így a háziorvosoknak már alig marad dolga az útnyilvántartásokkal!

 

A működés lényege, hogy a MedMax háziorvosi programban jegyzett beteglátogatások időpontja és oka, pontos helye, és a beteg neve egy gombnyomással bekerül a RoadRecord útnyilvántartóba, ami elvégzi a címek alapján a térképes azonosítást, a tömeges távolságszámításokat, kiszámolja az elszámolható költségeket és már időrendi sorrendbe rakva nyomtatható is a NAV- és OEP-biztos útnyilvántartás!

Ugye milyen egyszerű?

Köztudott, hogy a háziorvosok csak akkor mentesülnek a cégautóadó alól, ha azt útnyilvántartással bizonyítják, hogy autójukat a praxisukhoz használják, további infó itt.

Tetszett a cikk?



Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
26 817
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog