RLB útnyilvántartás = RoadRecord útnyilvántartó program

“Mindenki azon dolgozzon, amihez a legjobban ért” – egyeztünk meg Lauber Attilával, az RLB -60 Bt. ügyvezetőjével, akik méltán híresek és piacvezetők a kettős könyvvitel, pénztárkönyv és naplófőkönyv területén.

Ezekkel épp elég meló van, így kevesebb fókuszuk maradt az útnyilvántartó programjukra – amiben viszont mi vagyunk ászok -, így kézenfekvő volt a 2 cég együttműködése, hogy mindkettőnk Ügyfelei magasabb színvonalú megoldásokat kapjanak.

Így született meg az RLB-RoadRecord integráció, melynek keretein belül az RLB nyugdíjba küldte a saját útnyilvántartó programját, helyette mostantól a RoadRecord-ot ajánlják!03Miért lesz ez jó az Ügyfeleknek?

– azok, akik RLB útnyilvántartó programmal rendelkeznek, azok kedvezményes ajánlatot kapnak az áttérésre, így végre meg lesz oldva Nekik a folyamatos fejlesztés és jogszabálykövetés, és a legfejlettebb útnyilvántartó programmal dolgozhatnak ezentúl

minden RLB termékből mostantól egyenesen át lehet emelni a partnereket a RoadRecord térképébe, így könnyen szinkronizálni lehet a partnertörzset

– 2014 elején pedig közösen bemutatjuk azt a nagyszerű újításunkat, amin most dolgozik együtt a 2 cég…! :)

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 017
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog