RLB-60 felhasználóknak még könnyebb az útnyilvántartás!

Örömmel jelentem be, hogy a tavaly elindult RLB60-RoadRecord együttműködés eredményeként tovább könnyítettük az RLB60 ügyfelek útnyilvántartását!

Mint ismeretes, az RLB-60 Bt. saját útnyilvántartó programját megszűntette, helyette a RoadRecord útnyilvántartót ajánlja.

Mostanra elkészült és ingyenesen letölthető konvertáló program és leírása, amivel RLB-60 programokból közvetlenül át lehet emelni az útnyilvántartóba a partnereket és esetleges látogatásuk sorrendjét!

Képzeld el az adóellenőr arcát, amikor mondjuk egymás mellé teszi az útnyilvántartásod és a havi számláid időrendi sorrendben és a kettő tökéletesen fedi egymást! :)
Képernyőfotó 2014-04-03 - 14.14.44
 
“Miért lehet ez most aktuális Neked?”

  • Már egyszemélyes Kft.-k és Bt.-k is használhatják a kiküldetési rendelvényt, magánautóra megspórolhatják a cégautóadót
  • 2012-től a bér- és lízingelt autók Áfa tartalma újra levonható, viszont a használatot útnyilvántartással kell alátámasztani
  • visszamenőlegesen is bepótolható az útnyilvántartás vagy kiküldetési rendelvény
  • egyedülállóan iPhone és Android kiegészítő alkalmazással is rögzítheted már az útjaid
  • ideje elkészíteni az első negyedév útnyilvántartását, kiküldetési rendelvényét
     

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
26 817
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog