Rákapcsolt az APEH!

Pont most olvastam a hírekben, hogy a világválságra hivatkozva "elhalasztják" az adócsomagot, és inkább a recesszió kezelésére összpontosít pártunk és kormányunk. Mit is írtam korábban? :)

A recesszió ellenére a legjobb üzleti negyedévet zártuk az elmúlt időszakban, kicsit elemeztem, mi az oka: szerencsére CRM rendszerünkben statisztikázzuk az eladások "okát", és most az APEH büntetések vezettek!

Több kisebb cégnél volt útnyilvántartásra irányult adóellenőrzés, de a nagyokat sem kímélték: 3 db 40-50 autós cégnél is igen keményen felléptek ebben az időszakban, az egyik 10.000.000 (azaz tízmillió!) Ft-os bírságot is kapott… persze UTÁNA jöttek hozzánk (APEH-os ajánlásra – köszönjük :) )

Láthatóan próbálja a kormány az autósokat tovább sarcolni (ugye a most késleltetett adótörvényből is kiderül, hogy csípi a szemüket a cégautó), úgyhogy javaslom mindenkinek, hogy időben lépjen, előzze meg az esetleges büntetést!

Hatásos megelőzés itt: az útnyilvántartás szakértője

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
26 527
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog