Megtanítunk a RoadRecord gyors és hatékony kezelésére

Személyes oktatással segítünk, hogy a legtöbbet hozhasd ki a RoadRecord útnyilvántartó programból!

Online útnyilvántartó programunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy ügyfeleink a lehető leggyorsabb és legkönnyebb módon elkészíthessék NAV álló útnyilvántartásukat vagy kiküldetési rendelvényüket.
A visszajelzésekből és ügyfélszolgálatunkhoz érkezett kérdésekből azt vettük észre, hogy sokan ugyan előfizetnek a RoadRecord-ra, de mégsem kezdik el vezetni az útnyilvántartásukat vagy a programban rejlő lehetőségeket egyáltalán nem használják ki. Ők legtöbbször időhiányra vagy a felület kezelésének megtanulásától való félelemre hivatkoznak.

  • Szeretnéd Te is 7 perc alatt elkészíteni a havi útnyilvántartásodat vagy kiküldetési rendelvényedet?
  • Nincs időd kitapasztalni a program működését és elolvasni a Súgóban található leírásokat, videókat?
  • Szeretnéd a program minden funkcióját hatékonyan kihasználni?
  • Nem dolgoztál még ügyviteli szoftverrel vagy az online alkalmazásoktól eddig távol tartottad magad?

Új szolgáltatásunk segít, hogy gyorsan megtanuld útnyilvántartó programunk működését, beleértve a leghasznosabb funkciókat és trükköket. Sőt, szakértőnktől megkérdezheted, amit eddig nem mertél!
Helyszíni, személyes oktatásunk keretében egyedi felhasználási igényeidre fókuszálva mutatjuk meg Neked a RoadRecord Online kezelését az alapoktól kezdve a legprofibb felhasználói tippekig. Hasznos lehet szakértőnk segítsége akkor is, ha a cégeteknél többen kezelitek a programot vagy új kollégák érkeztek.
Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot, ha érdekel a RoadRecord oktatás és kollégánk 1 munkanapon belül felkeres Téged személyre szabott ajánlatunkkal!

Adatkezelési tájékoztató

RoadRecord mobilapp iPhone és Android alkalmazással is rögzítheted az útjaidat, tankolásokat és a hóvégi km óra állásaidat! Ezeket később szerkesztheted a
számítógépeden is.
 Bővebben
App
Apple App store
Google Play store