Nyerd meg a 3000. RoadRecord útnyilvántartót!

Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy a napokban gazdára fog találni a 3000. eladott RoadRecord útnyilvántartó program! De kié lesz ez?

Rendeld meg most a RoadRecord útnyilvántartót -30% kedvezménnyel, és ha Te vagy a 3000. vásárló aki kifizette a programját, visszautaljuk a teljes vételárat (tehát nem a megrendelés, hanem a kifizetés sorrendje számít)!

Igen, megrendelem itt!

A bejelentés pillanatában már 2994-en használják útnyilvántartónkat, ezért rendelj most, mert a -30% kedvezményt mindenki megkapja, de csak egyvalaki juthat hozzá ingyen…!

Használd ki az alkalmat most, és szerda éjfélig rendeld meg a RoadRecord útnyilvántartó programot -30% kedvezménnyel! Árlista itt. (ebbõl jön le még a -30%)

Igen, megrendelem itt!

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
26 817
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog