Nincs más hátra, mint előre!

Valljuk be, nem túl rózsás a helyzet.

Habár némely iparágban tényleg a fellendülés jeleit lehet tapasztalni, de vannak, akik csak azt a látszatot akarják fenntartani, hogy minden rendben van – holott nincs.

A saját mérőszámom mindig az, amit az Ügyfeleimtől tapasztalok, és az pedig elég hervasztó: a RoadRecord támogatását 3 évente kell megújítani, ilyenkor felhívjuk azokat, akiknek lejárt a támogatása. Szinte mindenki úgy nyilatkozik, nagyon bevált neki a program, ennek ellenére sokan mégsem hosszabbítanak, mert már nincs miért: nincs már a cégben autó, rosszabb esetben már cég sincs…

Mit lehet erre mondani?

Biztos vagyok benne, hogy sokan mindent megtettek a túlélésért, de azt is tapasztalom, hogy sokan csak tétlenül nézték végig a céges sorsuk végét.

Hiába várunk a sült galambra, az eredményért tenni kell!

Habár én senki helyett sem tudok csodát tenni, de szoktam ajánlani olyan rendezvényeket, termékeket, amikben azért hiszek, mert nekem bevált, és ezeknek köszönhetően lassan, de fejlődünk – és nem visszafejlődünk…

Ha Te sem vagy elégedett az eredményeiddel, most mindjárt 2 eszközt is javaslok, ami nekem bevált:

  • Egy olyan rendezvény, amely választ ad arra, hogyan állítsd a marketingedet az értékesítés szolgálatába, személy szerint én az első sorból fogok vadul jegyzetelni… ez nem olcsó, de annál többet hoz, klikk ide!

Ne feledd: csak a kemény munka vonzza be a sikereket, az állandó sóhajtozás nem.

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
26 817
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog