Népszerű vagyok, na :)

Április elsejei mókám kapcsán – a számos anyázás közt – (még) többen jelezték, hogy tetszik amit csinálok, és szeretnének megismerni.

Én pedig – gyarló ember lévén – el is fogadtam az összes meghívást, mert jól esett a dolog, érdekes emberekkel szívesen ismerkedem, Ők adnak erőt a dolgaimhoz…. az sem elhanyagolható, hogy ilyenkor megfelelően dagad a májam is, az irigyeim pedig tovább fröcsöghetnek beképzeltségemen.

Sűrű lett ez az április: több telefonhívást kaptam gratulációként, kaptam 2 ügyvédi felajánlást jogsegélyként a feljelentők ellen (végül eddig mégse jelentett fel senki), egy médiacég marketinges állást ajánlott fel (maradok itt, nyugi), találkoztam pár érdekes üzletemberrel, Ügyfeleknél jártamban a megbeszélés végén kaccsintanak, hogy "ez jó volt", megkeresett a Who is Who kiadója (2009-es kiadványba leszek), megyek marketinges összejövetelen előadni a tapasztalataimat (amatőr felvétel / ízelítő itt), stb.

Ja, és segítettem az ifjúságot is: diplomamunkájához kért egy rövid interjút Süveges Ágnes, aki az üzleti blogokról értekezik, és Ő azért volt nagyon szines színfolt, mert fiatal kora ellenére igen jól látta a dolgokat, és ilyenkor mindig örülök egy kicsit, mert nem ezt látom a mai fiatalokon… drukkolok Neki, hogy pár év múlva valami komoly cég éléről integessen :)

Addig is olvassátok el itt, hogy mit írt rólam (azoknak nagyon érdekes lehet akikben felmerült már a kérdés, hogy hírlevelet vagy blogot indítsanak!).

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
26 527
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog