“Nem jó távolságokat számol a program!” – Na persze…

A napokban érkezett egy igen kellemetlen hangvételű levél az ügyfélszolgálatunkra, melynek a lényege az volt, hogy mekkora pénzkidobás volt a RoadRecord megvásárlása, mert össze-vissza számol, nem jók a távolságadatok, stb. Persze a levélben az is ki volt emelve, hogy az Ügyfél hányszor megírta már a problémáját, de mi nem válaszoltunk sose… pechére az Ügyfélnek, a MiniCRM értékesítési rendszerünkben másodpercre pontosan rögzítve van minden mozzanat, kommunikáció – így a válaszaink tartalma is, így nem kellett munkatársamat felelősségre vonnom vélt hanyagsága miatt…

Ezúton szeretném érdeklődőink és meglévő Ügyfeleink figyelmét felhívni arra, hogy a jelenség a DEMO mód korlátozásai miatt fordul elő (igen, a teljes értékű használathoz meg kell venni a programot, és 1 autóra való megvétellel nem lehet trükközni a kollégák autóira is – mint ahogy azt vélhetően panaszosunk próbálta – aki persze most fel van háborodva).

Mivel programunk DEMO verziója ingyenesen kipróbálható, saját érdekünkben azért kénytelenek voltunk bizonyos korlátozásokat beépíteni. Az egyik: nyilvántartások elkészítésénél a program véletlenszerű számokkal felszorozza a távolságadatokat, így nem a valós, tényleges adatokat listázza ki. Miért? Mert nem szeretnénk, ha bárki visszaélne a helyzettel, és a programunk által kalkulált távolságadatokat felhasználná egy exceles, vagy bármilyen más ingyenesen megoldható útnyilvántartás készítéséhez. A másik korlátozás pedig az, hogy nem lehet nyomtatni, ez gondolom egyértelmű, hogy miért.

Azaz ha érdeklődőként próbálgatja valaki: ne ijedjen meg, élesített programja már a jó adatokkal fog számolni, és DEMO módban is nyugodtan fel lehet venni a partnereket, mert élesítés után minden adat megmarad, és a távolságokkal is jól fog számolni a program!

Ha pedig meglévő Ügyfelünk rossz távolságadatokat vélelmez, ellenőrizze, nem DEMO módban van-e programja, és ha igen, azonnal küldje el a regisztrációs kérelmet, és élesítse programját!

Útnyilvántartó programunkkal havonta több millió számítást készítenek Ügyfeleink, szóval ha nagyon rossz lenne a működése, akkor már rég ránk gyújtották volna az irodát…

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 010
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog