Nem átverés a Shell Fuelsave dízel!

“Persze, fuelsave… pont most találtátok fel a szupertitkos receptet amikor már 400 Ft a dízel, hirtelen rátaláltatok a csodára és egyből fuelsave lett a neve a diesel extra-nak, mi? Ez a legnagyobb átverés, ugyanazt átmatricáztátok, aztán hadd vegye a nép, mi?” – gondoltam kicsit szkeptikusan amikor begurultam legutóbb tankolni.

“Ja, ugyanaz az üzemanyag mint korábban, csak adtak hozzá valami kamu adalékot, amitől azt ígérik, hogy tankolásonként 1 litert lehet megtakarítani” – erősített meg a kutas.

1 liter tankolásonként – jó szöveg – gondoltam magamban, ki a franc veszi ezt észre? Mindenesetre jó fogás ez a Shelltől, nem véletlenül dobták ezt most be…

Aztán meglepődtem.

A kocsi nem ment rosszabbul, és tényleg igaz az 1 liter spórolás – csakhogy 100 km-enként 1 literrel eszik kevesebbet a kocsim! :)

Menjetek, és vegyetek Shell Fuelsave-t, mert az jó.

Jól esett írni valami olyanról ami végre nem lehúzás, ma már ez a hír.

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
26 527
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog