Neked mid mehet rá az útnyilvántartó program megspórolásával?

Az elmúlt 10+ év alatt figyelemmel kísérjük a vevőink és a nem-vevőink (céges) életútját is, sokszor meglepő dolgokkal találkozunk.

Azt kell, hogy mondjam, hogy szerencsére egyre többen vásárolnak tudatosan, és nem dőlnek be a csoda-ígéreteknek, és a végén a minőséget választják – ez látszik az eladásainkon is.

Az is jó hír, hogy azok, akik éppen nem tehetik meg, hogy a minőséget válasszák, inkább nem vesznek semmit, és spórolnak a jóra, minthogy büntessék magukat a silány dolgokkal.

És persze mindig lesznek, akik nem látnak az árcédulánál tovább…

index

Nem egyszer az emberi kapcsolatok mennek tönkre, mert mondjuk a férj “okosan” spórol, a feleség meg gályázik otthon az adminisztrációval,

“…teljesen elegem van, nem bírom tovább kézzel a szarakodást, elmaradás is van, meg fogom győzni a férjem, ezt elhatároztam!”

Van, akinek egy alaposabb NAV büntetés érik – pedig készít útnyilvántartást -, csak egy kicsit elavulttal. Ezt a F.U.C.K útnyilvántartó (volt versenytársunk) fejlesztője posztolta a napokban:

“2005-ben elkezdtem fejleszteni egy ingyenes útnyilvántartót. 2008 tavaszán befejeztem a fejlesztést, azóta semmilyen támogatás nincs a programhoz.
Viszont ma is kaptam levelet a rendszerből: van aki még mindig a 8 évvel ezelőtti jogszabályi megfelelések alapján dolgozó programmal könyvel… Hm… Ezt most hadd ne minősítsem…”

Van, akinek csak simán kevesebb ütötte a markát havonta:

“Gyanús kezdett lenni, hogy a munkáltatóm nem megfelelő mértékben téríti a magánautóm céges használatának költségeit. Mindenképpen kellett egy olyan megbízható és kikezdhetetlen megoldás, amellyel ellenőrizhetem, hogy mennyi is az annyi. Mégiscsak pénzről van szó.”

Van, akinek a családja látta kárát:

“Területi képviselő vagyok, új lízinges autót kaptam a cégtől, és mellé egy excel táblázatot, amellyel köteleztek az útnyilvántartás vezetésére. Mivel 2015-öt írunk, biztos voltam benne, hogy van erre jobb megoldás is. Mivel folyton úton vagyok, így is kevés idő jut a gyerekeimre, kizárt, hogy még otthon is órákig ezzel szenvedjek – amennyire csak lehet, része akarok lenni az életüknek. A mobilos applikáció telitalálat volt, eldőlt, hogy ez kell nekem. Persze a cégvezető elhajtott, amikor felvetettem neki az ötletet, hogy márpedig ő erre nem ad ki pénzt, írjam csak a táblázatban vagy ahogy akarom. A RoadRecord-dal akartam, így a saját pénzemből is bőven megérte kiváltani a kőkorszaki megoldást.”

 

Megéri?

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 652
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog