Ne becsüld alá az útnyilvántartás kérdéskörét!

Sokszor találkozik ügyfélszolgálatunk azzal a jelenséggel, hogy valaki betelefonál, és fanyalog, hogy

“…most mit kell csinálni a programban? Ezt is? Meg ezt is? Ja, én csak azt hittem, hogy megveszem a programot és akkor az első alkalommal gyorsan itt az ebédszünetben megoldom!”

lunch-break

Hát nem egészen így megy.

Tudom, azt ígérjük, hogy havi 7 perc alatt le lehet rendezni az útnyilvántartást a programunkkal – de nyilván nem az első alkalommal amikor még adatfeltöltéssel és a program megismerésével, kitapasztalásával kell foglalkozni -, hanem később, a 2.-3. hónaptól tud ez rutinszerűvé válni – 7 perc alatt!

Azért ez csak egy ügyviteli program, és igen sok előírásnak kell megfelelni, na.

Nagyon jól foglalta össze ezt a dolgot egy Ügyfelünk akivel ma beszéltem:

“Én is alábecsültem az útnyilvántartás kérdését, de csak most, ahogyan a programot elkezdtem használni jöttem rá, hogy mennyi minden van kölcsönhatásban egymással – nem véletlenül kéri be azokat az adatokat amiket bekér -, és a program minden várakozásomnál sokkal többet tud, figyel és figyelmeztet mindenre. Ezt nem lehet excel táblával megcsinálni! Igen, ki kell tapasztalni, de később könnyű lesz olyan útnyilvántartást készíteni vele, amibe a NAV sem tud belekötni”.

 

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 652
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog