ÚJ! Megjelenítjük a napi távolságváltozást az utak véglegesítésénél

2020.06.05.

A RoadRecord online útnyilvántartó programban a napi távolságváltozás kijelzésével könnyebben véglegesítheted az útnyilvántartásodat vagy kiküldetési rendelvényedet.

Az asztali gépen vagy mobil appon keresztül felvitt fix utakat nyomtatás előtt az Utak véglegesítése menüpontban módosíthatod vagy egészítheted ki.

A napi nézetben bevezetett újdonságunk segítségével új út felvitelekor a partnerek neve és címe mellett láthatod a napi körülbelüli távolságváltozást is. Vagyis a program kiszámolja, hogy az út rögzítésével kb. hány kilométerrel fog növekedni a napi összes út.
A távolságváltozás mértéke alapján könnyebben választhatsz és gyorsabban véglegesítheted a bizonylatodat.

NAV-álló RoadRecord Online útnyilvántartás funkció

Útnyilvántartás készítése esetén, ha minden utat felvittél, ellenőrizned kell, hogy a hónapban és az egyes tankolási szakaszokban a felvitt és az elszámolandó távolságok megegyeznek-e. Ha igen, akkor már nyomtathatod is a NAV-álló bizonylatodat.

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
22 926
Olvasók száma
2020első számúüzleti influenszere