Nagyobb a hírünk mint gondolnád!

Vasárnap kiment a Valentin napos akció, 30%-al olcsóbban lehetett megvenni a RoadRecordot, mert csak. Ez mindössze 1 napig tartott.

Hétfőn jön a telefon a számlázásra a kedves Ügyféltől – most figyelj -, hogy Ő pont egy héttel korábban vette meg a programot, és amikor Valentinos akció volt, akkor az ismerőse erről értesülvén azonnal felhívta Őt (gondolom más témájuk nincs is), így értesült erről a pofátlanságról részünkről, ezért Neki is adjuk oda 30% kedvezménnyel a programot, különben nem kell.

Na, az ilyen stílusú kedves Vevőket szoktam elhajtani a búsba nagyon udvariasan. Most is így tettem.

Rosszul tűröm a zsarolást.

Aki nem látná, hogy mi történt itt: nyilván egy másik e-mail címmel is benne van a rendszerünkben, így értesült az akcióról… jó lenne, ha ott tartanánk már, hogy egy akciónk miatt felbolydul a város, lázasan hívogatják egymást az ismerősök és a sok megrendelés miatt letérdel a szerverünk… de jó lenne! :)

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 017
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog