Mostantól végleges a leiratkozás!

Elég volt. Hiába írtam le, hogy a hírleveleim leiratkozásához elég egy „leiratkozás” a tárgy mezőbe, és az automata nem olvasgatja fenyegetőzéseket, az értetlenek csak írják a fenyegető leveleiket. Azt hiszik, hogy ez is egy olyan cég, ahol az a cél, hogy azoknak is kommunikáljak, akik egyszer már leiratkoztak.

Nem célom.

Nincs szükségem Rájuk (nem-célcsoportra), nincs szükségem a fenyegetőzésekre, a felesleges energiaelvonásra Tőlük, van épp elég olvasóm.

Nem tagadom, ezen rendszerünk még nem tökéletes, és annyi forrásból jönnek a feliratkozók-leiratkozók, hogy előfordult, hogy olyan is kapott Tőlem levelet, aki már egyszer leiratkozott, ilyenkor sűrű bocsánatkérések közepette igyekeztem írtani a címét rendszerünkből.

Persze olyanok is vannak, akik hónapokn keresztül fenyegetőznek, de annyi eszük nincs, hogy egyszer arról az e-mail címről fenyegetőzzenek, amire a levelet kapták… egyébként hogy azonosítsam be Őket?

Az év végéig igen komoly hírlevélkezelő rendszer fejlesztésébe kezdek, ennek első alapköve a feketelista.

Ettől a pillanattól kezdve minden kimenő kommunikációnk átmegy egy feketelista-szűrőn, ez azt jelenti, hogy aki egyszer leiratkozott, az feketelistára kerül, és hiába jön be akármilyen forrásból mégegyszer az e-mail címe, a lista megszűri Őt, és nem enged ki Neki levelet.

Ennek következménye, hogy mostantól kezdve minden leiratkozás VÉGLEGES!

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 029
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog