MKOE szakmai ajánlás a RoadRecord útnyilvántartó programra

Mindig is kiemelten fontosnak tartottuk, hogy a RoadRecord útnyilvántartó program a hatályos előírásoknak és az Ügyfelek elvárásainak is maximálisan megfeleljen.

Mindenkori cél, hogy tényleg olyan megoldást adjunk Ügyfeleink kezébe, ami egyben jó befektetés is, és örömmel is használ mindenki, hiszen az útnyilvántartás elkészítését alapvetően senki sem szereti.

Már a kezdetekkor is folyamatosan együtt dolgoztunk a szakma jeles képviselőivel, az utóbbi időben pedig az MKOE-vel (Magyar Könyvelők Országos Egyesülete) különösen szoros lett a munka.MKOE

Fejlesztéseinknek köszönhetően most viszont örömmel jelenthetem be, hogy az MKOE szakmai ajánlásával látta el a RoadRecord útnyilvántartó programot, a piacon csak mi rendelkezünk ilyen minősítéssel, hurrá – hurrá! :)

Így aki a RoadRecord-ot használ, az biztos lehet abban, hogy útnyilvántartása jó kezekben van, ezt egyéb garanciáink is alátámasztják!

Megjegyzés: mostanában egyre többen villognak különböző minősítésekkel – tudjuk azok miről szólnak… ez nem olyan.

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
26 526
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog