MiniCRM-RoadRecord integráció

MiniCRM-et azért jó használnia egy vállalkozásnak, mert sokan nem is értik, hogy mi az a CMR egyáltalán… ja, CRM – pláne! :)

Rossz Nekik, jó Neked!

Customer Relationship Management egyébként. Mindegy.

Röviden: lerendezi azt a kérdést, hogy Kinek-Kivel-Mikor-Mit kell tennie.

Hosszan sorolhatnám még, hogy milyen haszna származik ebből egy cégnek – de talán fontosabb, hogy milyen hátránya származik annak, aki ma nem használ ilyet.

Aki (nemcsak) túlélni szeretne az úgyis használ már ilyet vagy bevezetés alatt van Nála, aki pedig még mindig “okosba” excelezik az imádkozzon, nehogy túl késő legyen ráébredni, hogy kellett volna ilyen.

Én szóltam. Nem szólok többet.

sales-pipeline-hu

Most is csak azért szólok, mert elkészült egy jópofa integráció a két cég között, ki lehet exportálni az aktuális (havi) partnereket a CRM-ből egyenesen a RoadRecord-ba az útnyilvántartáshoz.

Én is ezt használom a mobil app-os megoldásunkkal kiegészítve. Tök jó.

Itt ki lehet próbálni a MiniCRM-et 30 napig ingyen, klikk ide!

 

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 010
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog