Mindenkinek kell útnyilvántartás? – Interjú egy volt APEH ellenőrrel a 2009-es cégautóadóról

Egyre több szakmai szervezettől kapjuk azt az állásfoglalást, hogy az új cégautóadó törvény mellett – annak elkerüléseként vagy a költségek alátámasztása miatt – ezen tanácsadók Ügyfeleiknek továbbra is előírják (javasolják) az útnyilvántartás vezetését.

Ennek járunk folyamatosan utána: mai interjúalanyunk Héjja Mátyás, egy volt APEH főellenőr, aki kifejezetten az útnyilvántartás ellenőrzésére specializálódott, a hivataltól való távozása után saját Ügyfélkörében pedig kifejezetten az útnyilvántartások rendbetételére koncentrál.

>>>Klikk ide az interjú meghallgatásához

Az interjúból megtudhatjuk, hogy az új adótörvénynek milyen várható hatásai lesznek a cégek életében, kinek kedvezőbb a helyzet, és kinek kell jelentős többletköltséggel számolnia, ki és hogyan kerülheti el 2009-től a cégautóadót, és mit kell tennie azoknak, akik a cégautóadó megfizetése mellett is biztonságba akarják tudni magukat, hogy ne kelljen büntetést fizetni az APEH vélelmezése miatt, azaz hogy miért KELL 2009-től MINDENKINEK ÚTNYILVÁNTARTÁST VEZETNI (azoknak is, akiknek eddig nem kellett)!

>>>Klikk ide az interjú meghallgatásához

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 029
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog