Mindegyik útnyilvántartó program egyforma?

Blonde woman comparing an apple with a pearIsmerem az érzést: amikor valaki választás előtt áll – itt útnyilvántartó program tekintetében -, akkor hajlamos azt hinni, hogy minden útnyilvántartó program egyforma: az egyik olyan mint a másik, csak az árban van különbség…

Micsoda tévedés!

Egyik autó olyan lenne mint a másik? Elég ma már, ha az autó szerepe annyi, hogy “elvigyen A-ból B-be?”

Alapvetően igen.

De ha kielégíti ezt az igényt, akkor jönnek az extra elvárások: vigyen el biztonságosan, legyen benne légkondi, jó zene, fogyasszon keveset, menjen gyorsan, legyen benne navigáció, ülésfűtés, bőr ülés, stb. – szóval adjuk meg a módját, tehát legyen korszerű!

Lefordítva az útnyilvántartás nyelvére: elvégre kézzel, vagy excel táblában is lehet készíteni útnyilvántartást, csak nem mindegy, hogy mennyi idő alatt!

A képlet egyszerű: minél jobb terméket használunk egy adott problémához, annál kevesebb időt kell a munkába befektetni. Olcsó megoldás = sok idő, minél magasabb szintű megoldás = annál kevesebb idő.

Neked miből van több? Időből vagy pénzből? (Időből? Igen? Te tudod, hogy mennyi időd “van hátra?”)

Szóval a világ így működik.

Van még egy szempont amit az árvadászok elfelejtenek: lehet olyan útnyilvántartást készíteni, ami arra ugyan jó, hogy a fiókban legyen valami és elmondhassuk, hogy “kész”, de vajon kiállna egy NAV ellenőrzést is az a bizonylat?

Mert ugye a puding próbája az evés – a RoadRecord pedig a komfortfunkciókon felül biztonságot is ad: mert NAV-álló.

Tehát az árkülönbség nagyon is jól tükrözi a “csomagban” lévő különbségeket, itt van mindjárt 12 előny amit csak a RoadRecord ad!

exkluziv

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 652
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog