Milyen konstrukcióban érdemes cégautót, kishaszongépjárművet beszerezni?

2019.02.19.

Új RoadRecord szolgáltatás: Ingyenes adótanácsadás cégautó beszerzése előtt

 

“Milyen konstrukcióban érdemes cégautót, kishaszongépjárművet beszereznem?”

Új céges autót vásárolnál vagy lízingelnél, de nehezen igazodsz el a jogszabályokban és nem tudod, hogyan járnál jobban? Mi segítünk!

A jelenlegi szabályozások és adótörvények mellett nem könnyű átlátni, hogy mi éri meg legjobban a vállalkozásnak: nem mindegy, hogy a céges autót megvásárolja vagy lízingeli – és az sem, hogy az egyes esetekben milyen ÁFA levonási és költség-elszámolási módszert alkalmaz. A döntés fontos: akár több millió forint múlhat rajta autónként!

ingyenes-adotanacsadas-cegauto

Szakértőink 2006 óta foglalkoznak a céges autók beszerzéséhez, lízingeléséhez, tartós bérletéhez kapcsolódó ÁFA levonás és költségelszámolás kérdésével.

Teljeskörű, ingyenes és pénzintézetektől, lízingcégektől független tanácsainkkal segítünk kiválasztani a céljaidhoz igazodó leggazdaságosabb megoldást! Csak (adó)konstrukciót javaslunk, pénzintézetet nem!

Ingyenes adótanácsadó szolgáltatásunk itt.

 

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 729
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog