Miért nem vesznek tőlünk a nem vevők?

Megkérdeztük érdeklődőinket, hogy miért nem vásároltak tőlünk, van-e esetleg olyan dolog nálunk ami nem tetszett.

Egyik szemem sír, a másik nevet.

Nevet, mert a 121 visszajelzésből csak 2 volt, aki azt írta, hogy valami nem volt szimpatikus nálunk, természetesen az ár volt az egyik. Prémium terméknél kell, hogy legyen ilyen, ez rendben. Még az is belefér, hogy kb. 10%-a a válaszolóknak valami egyéb, általában egyedi okból nem vásárolt – nem tőlünk, hanem sehonnan.

Ami viszont nagyon szomorú, hogy a válaszolók 90%-a kerek perec leírta, hogy minden szimpatikus nálunk (esetleg később vesznek is), de a válság miatt most nincs pénz, rosszabb esetekben már autó sincs vagy éppen cég…

Ez viszont már nemcsak szomorú, hanem ijesztő! :(

Köszönöm mindenkinek a választ, természetesen azért kérdeztünk, hogy kezeljük a kezelhetőt, ami most sem marad el, mindenesetre a beígért fényképező nyertese:

Kissné Éva, Comenius 2010 Bt.

Gratulálunk!

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
26 817
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog