“Mi kis cég vagyunk, nekünk nem kell ilyen profi program ami mindent tud!”

Értékesítésünk során sokszor találkozunk ezzel az érveléssel, mégis miért van az, hogy a felhasználóink jelentős része 1-2 autóval rendelkezik és az átlagos autószám is 4 körül van?

A magyarázat egyszerű és kézenfekvő, holott sajnos épp az 1-2 autóval rendelkező cégek egy része nem látja ezt át elsőre (ezért írom most le):

Pont a kis cégeknek van nagyobb szükségük profi útnyilvántartó programra (és más profi szolgáltatásokra az élet bármely területéről), hiszen míg egy nagyobb cégnél külön ember van ennek elkészítésére és külön ember vagy csapat ad ehhez profi adótanácsokat nagy pénzért, addig a kis cégeknek erre sem idejük, pénzük, emberük nincs. Náluk leginkább az ügyvezető vagy asszisztense foglalkozik a témával (és minden mással), ezért az előbbiek híján pont olyan szolgáltató(k)ra van szükségük, akik szakértői az adott témának, megoldásuk pedig eleve kiszűri a logikai ütközéseket és tévedéseket, azaz védelmet nyújt a büntetés ellen, ezzel pótolva a (kis cégek számára megfizethetetlen) nagy cégek lehetőségeit.

A mi megoldásunk ilyen. Ez a válaszunk a dilemmára.

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 029
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog