Mennyi idő alatt küldik ki a gyorshajtást?

Még jó, hogy megírtam és ki is küldtem az olvasóimnak, hogy vigyázzanak, mert indul élesbe a VÉDA szupertraffipax-rendszer… na, ki volt az első lúzer aki másnap beleszaladt a Szerencs utcánál?

Én!

Jó – gondoltam -, még meg kell szokni ezeket a kapukat, most kiköhögöm a 30e-s büntit, de becs’ szóra többe nem futok bele – vigyázok – és még a Waze-t is sűrűn bekapcsolom, hogy figyelmeztessen…

Persze 3 nap múlva csak egy kicsit nem figyeltem oda, és már csak a napfénytetőn keresztül pislogtam rá az újabb kapura az M2-en, “a q anyjukat, ide is raktak?” – puff egy harmincas megint -, de gondoltam jól megjegyzem, és többé ez nem fog ki rajtam…

Még aznap(!) visszafelé beleszaladtam a másik oldalba is ugyanott – mondom, hogy még egy ilyen szerencsétlen nincs is -, így már eddig 90e-nél tartunk…

Hangsúlyozom, életemben összesen kétszer kaptam csekket, de 1 hét múlva már ketyegett be a negyedik is, ugyanannál a visszafele kapunál 90 helyett 110 (hiába, megszoktam a tempomatot).

Azóta átmentem még vagy 20(!) kapun, de mindegyik alatt már szabályosan!

Tehát fejlődőképes vagyok – végül is ez volt a cél, nem? :)

A beígért figyelmeztető táblák javarészt elmaradnak persze

A jó hír viszont, hogy állítólag ezek a kamerák gyakorlatilag a nyomtatóra vannak kötve és naponta sokezer levelet tudnak borítékolni, 1 hónap alatt mégsem jött ki semmi bünti!

Létezik ez?

Lehet, hogy nem is működik ez még olyan jól, mint ahogy beijesztettek minket? Vagy ekkora lenne a tolerancia? Esetleg nem bírja a posta? Kiderül.

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 728
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog