Teljesen megújult a RoadRecord Online Android mobil app

2020.06.24.

Kiadtuk a RoadRecord Android mobil app legfrissebb verzióját! Rögzítsd menet közben útjaidat, hogy hó végén egyszerűbben véglegesíthesd útnyilvántartásodat vagy kiküldetési rendelvényedet! Már kétféle automatikus rögzítéssel!

1. Továbbfejlesztettük a Bluetooth eszközfigyelő funkciót

A funkció működésének optimalizálásán túl az új verzóban már nem kell manuálisan beavatkoznod ismeretlen partner esetén. Ha nincs a közelben felismerhető partner, akkor névtelen partnerként rögzítjük a helyet (Anonym partner 1,2,3, stb.)

2. Töltésfigyelő funkció

Bluetooth mellett új automatikus rögzítési lehetőséget vezettünk be, a töltésfigyelő funkciót.

Az új funkciót azoknak ajánljuk, akiknek nincsen autós Bluetooth eszközük és rendszeresen az autóban töltik a telefonjukat.

A töltésfigyelés hasonlóan működik a Bluetooth eszközfigyelő funkcióhoz, bővebben itt olvashatsz róla: Automatikus útrögzítés mobilon töltésfigyelő funkcióval

3. Útrögzítési módok

Az új funkciók megjelenésével bevezettük az útrögzítési módok képernyőt. A rögzítési mód kiválasztásakor részletes leírással, az előnyök és a hátrányok felsorolásával segítünk dönteni.

4. Elköltözött az útrögzítési gomb

Megújult felhasználói felület részeként az útrögzítési gomb alulra költözött.

RoadRecord Android kiküldetési rendelvény

5. Előző hónapot is lehet módosítani

A Fix utak menüpontban már nem csak az aktuális hónap útjait és tankolásait módosíthatod, hanem az előző hónapot is. Ez a lehetőség főleg hónapváltás környékén lehet hasznos.

RoadRecord Android menetlevél

Sosem volt ilyen könnyű minden elvárásnak megfelelő NAV-álló útnyilvántartást készíteni, mint a Roadrecord Online mobil app segítségével!

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
22 926
Olvasók száma
2020első számúüzleti influenszere