Teljesen megújult a RoadRecord Online Android mobil app

2020.06.24.

Kiadtuk a RoadRecord Android mobil app legfrissebb verzióját! Rögzítsd menet közben útjaidat, hogy hó végén egyszerűbben véglegesíthesd útnyilvántartásodat vagy kiküldetési rendelvényedet! Már kétféle automatikus rögzítéssel!

1. Továbbfejlesztettük a Bluetooth eszközfigyelő funkciót

A funkció működésének optimalizálásán túl az új verzóban már nem kell manuálisan beavatkoznod ismeretlen partner esetén. Ha nincs a közelben felismerhető partner, akkor névtelen partnerként rögzítjük a helyet (Anonym partner 1,2,3, stb.)

2. Töltésfigyelő funkció

Bluetooth mellett új automatikus rögzítési lehetőséget vezettünk be, a töltésfigyelő funkciót.

Az új funkciót azoknak ajánljuk, akiknek nincsen autós Bluetooth eszközük és rendszeresen az autóban töltik a telefonjukat.

A töltésfigyelés hasonlóan működik a Bluetooth eszközfigyelő funkcióhoz, bővebben itt olvashatsz róla: Automatikus útrögzítés mobilon töltésfigyelő funkcióval

3. Útrögzítési módok

Az új funkciók megjelenésével bevezettük az útrögzítési módok képernyőt. A rögzítési mód kiválasztásakor részletes leírással, az előnyök és a hátrányok felsorolásával segítünk dönteni.

RoadRecord Android útnyilvántartó mobil app RoadRecord Android útvonal nyílvántartás

4. Elköltözött az útrögzítési gomb

Megújult felhasználói felület részeként az útrögzítési gomb alulra költözött.

RoadRecord Android kiküldetési rendelvény

5. Előző hónapot is lehet módosítani

A Fix utak menüpontban már nem csak az aktuális hónap útjait és tankolásait módosíthatod, hanem az előző hónapot is. Ez a lehetőség főleg hónapváltás környékén lehet hasznos.

RoadRecord Android menetlevél

Sosem volt ilyen könnyű minden elvárásnak megfelelő NAV-álló útnyilvántartást készíteni, mint a Roadrecord Online mobil app segítségével!

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
27 652
Olvasók száma
2020első számúüzleti influenszere