“Megtettem ajánlatomat”

Új, a válság szülte jelenség ütötte fel a fejét: bizonyos alkalmakkor szoktuk akciózni az útnyilvántartó programunkat, általában 30% kedvezménnyel.

Régebben ennek sokan örültek, és örömmel vették igénybe a kedvezményt.

Utoljára a születésnapomon volt ilyen, ott stílszerűen 35% kedvezmény volt (sokba kerül nekem öregedni :) ), amikor kétségbeesetten hív a kollégám: "Te, nem elég Nekik ez a kedvezmény, tovább alkudoznak még".

Meghökkentő volt hallani, hogy hányan és milyen összegekre voltak képesek "megtenni az ajánlatukat", de megnyugtatom minden vásárlómat, hogy Ők egytől-egyig el lettek utasítva!

Nem degradáljuk le a programunk értékét, különösen nem ebben a benzinár-válságban, amikor egyre többet lehet a kiküldetési rendelvénnyel megspórolni…

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
26 527
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog