Meeennyi? 6.000 Ügyfélnél 13.570 autó útnyilvántartására RoadRecord

Igen, kedves Olvasóim és Ügyfeleink, a napokban megvolt a 6.000., azaz az hatezredik előfizetőnk a RoadRecord útnyilvántartó programra! :)

Ez nem valami trükkös szám – hogy szebbnek tüntessük fel magunkat mint ami -, hanem ez azt jelenti, hogy 6.000 cég kifizette a programért a számláját, sokan ráadásul már 9-12-15 éve Ügyfeleink!

Ahhoz képest, hogy nekünk ez az egyetlen termékünk és csak ezzel foglalkozunk – nem is rossz szám ilyen kicsi piacon!

Valós ügyféltérkép itt

roadrecord_6000_user_fb_1200x628
Köszönjük mindenkinek a bizalmat és a támogatást, ígérem, hogy a jövőben is az élvonalbeli és NAV álló útnyilvántartó program koncepcióját fogjuk képviselni!

Néha csak úgy megállok az út szélén és azon gondolkodom, hogy ebből a sok autóból vajon melyikre használják a mi programunkat? Felméréseink szerint bőven 50+ %-os a piaci részesedésünk, ez olyan, mintha minden második autó Mercedes lenne az utakon! :)

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 652
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog