Meeennyi? 5000 Ügyfél és 15 év.

Igen, kedves Olvasóim és Ügyfeleink, a napokban megvolt az 5000., azaz az ötezredik vásárlónk a RoadRecord útnyilvántartó programra! :)

Ez nem valami trükkös szám – hogy szebbnek tüntessük fel magunkat mint ami -, hanem ez azt jelenti, hogy 5000 cég kifizette a programért a számláját, sokan ráadásul már olyan régi Ügyfelünk, hogy 3 évente már többször hosszabbítottak is!

4482196_orig

Köszönjük mindenkinek a bizalmat és a támogatást, ígérem, hogy a jövőben is az élvonalbeli és NAV-biztos útnyilvántartó program koncepcióját fogjuk képviselni!

Amúgy az 5000 céges Ügyfél azt jelenti, hogy 11.780 autóra készül a mi prémium(!) programunkkal országszerte az útnyilvántartás (valós ügyféltérkép itt), néha csak úgy megállok az út szélén és azon gondolkodom, hogy ebből a sok autóból vajon melyikre használják a mi programunkat? Jelentős a lefedettségünk, az biztos… olyan, mintha minden második autó Mercedes lenne az utakon… :)

Ennek kicsit az árnyékában – mellesleg – 15 évesek is lettünk! Persze nem 15 év alatt lett ennyi Ügyfelünk, mert eleinte ezt csak magunknak használtuk és ismerősök szerettek bele, úgy 2005 környékén kezdünk el ipari méreteket ölteni…

Mostanában kértem be új Ügyfeleinktől visszajelzéseket, és újabban a nagyobb hitelesség kedvéért közvetlenül a Google+ oldalunkra kérem – mert ott nem érhet az a vád, hogy szerkeszthető lenne az anyag -, ezúton is köszönöm a sok jó visszajelzést, de azok közül is talán ez áll legközelebb a szívemhez:

“Bár én nagyon nehezen szántam rá magam a program használatára, rá kellett jönnöm, hogy sokat veszítettem! Néhány éve még kézzel csináltam, és rettegtem az elkészítésétől. A férjem is azt mondta, biztos átverés. Mikor alaposan átnéztem a lehetőségeket az interneten és nem találtam ezen kívül normális programot, “beadtam a derekam”. De az biztos, hogy már nem rettegek, ha hónap végére el kell készíteni. Ha nem is 7 perc, de nekem szerintem fél óra alatt meg van. A férjemnek már természetes, hogy  nem látja a papír halmazokat! Gratulálok a programhoz, és köszönöm az időmet!  Érmellékiné B. Erzsébet”

További komment nélkül ízlelgessük ezeket belőle: “sokat veszítettem“, “rettegtem“, “biztos átverés“, “nem találtam ezen kívül normális programot“, “már nem rettegek”, “köszönöm az időmet!.

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
26 526
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog