Már letölthető a teljesen megújult RoadRecord iOS mobil app

2020.09.03.

Teljesen megújult a RoadRecord iOS mobil app! Rögzítsd menet közben útjaidat, hogy hó végén egyszerűbben véglegesíthesd útnyilvántartásodat vagy kiküldetési rendelvényedet! Már kétféle automatikus rögzítéssel!

1. Automatikus rögzítés autós Bluetooth figyelő funkcióval

Az app és az autód Bluetooth eszközének párosítása után a gyújtás levételével automatikusan rögzülnek a megérkezések, ezekből áll össze a napi út. Ha nincs a közelben felismerhető partner, akkor névtelen partnerként rögzítjük a helyet (Anonym partner 1,2,3, stb.).

Bővebben ide kattintva olvashatsz a Bluetooth funkcióról.

2. Automatikus rögzítés telefontöltés-figyelő funkcióval

Bluetooth mellett egy másik automatikus rögzítési lehetőséget is bevezettünk, az autós telefontöltés figyelését.

Az új funkciót azoknak ajánljuk, akiknek nincsen autós Bluetooth eszközük és rendszeresen az autóban töltik a telefonjukat.

A töltésfigyelés hasonlóan működik a Bluetooth eszközfigyelő funkcióhoz, bővebben itt olvashatsz róla: Automatikus útrögzítés mobilon töltésfigyelő funkcióval

3. Útrögzítési módok

Az új funkciók megjelenésével bevezettük az útrögzítési módok képernyőt. A rögzítési mód kiválasztásakor részletes leírással, az előnyök és a hátrányok felsorolásával segítünk dönteni.

megújult RoadRecord ios mobil app

4. Elköltözött az útrögzítési gomb

Megújult felhasználói felület részeként az útrögzítési gomb alulra költözött.

teljesen megújult RoadRecord ios mobil app

5. Előző hónapot is lehet módosítani

A Fix utak menüpontban már nem csak az aktuális hónap útjait és tankolásait módosíthatod, hanem az előző hónapot is. Ez a lehetőség főleg hónapváltás környékén lehet hasznos.

RoadRecord útnyilvántartó ios mobil app

Sosem volt ilyen könnyű minden elvárásnak megfelelő NAV-álló útnyilvántartást készíteni, mint a Roadrecord Online mobil app segítségével!

Az új funkciók és fejlesztések Android appunkon is elérhetőek.

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
22 926
Olvasók száma
2020első számúüzleti influenszere