“Majd mi fejlesztünk magunknak saját útnyilvántartó programot!”

Ezen most teljesen kiakadtam.

Olvasgatom értékesítőink beszélgetéseit a CRM rendszerünkben, amikor meglátom ezt: “más útnyilvántartó programokat is megnéztek, és úgy döntöttek a cégnél, hogy inkább fejlesztenek egy saját szoftvert…”

reality

Ez most komoly?

Ki az a cégvezető, egyáltalán mennyire “cég” az a cégnek tűnő társulás, akiknek (pár) tízezer forintos kész, bevált szoftverarzenál mellett érdemes még “sajátot fejleszteni”?

Milyen lesz az?

Excel tábla? Gratulálok. Nyilván nagyon sok ideje van. Reméljük, hogy abban is mindent elszámol és az időszaki jogszabályoknak is meg fog felelni.

Valódi program lesz? Nyilván fogalma sincs akkor egy program fejlesztésének és karbantartásának (pl. jogszabálykövetés) költségeiről.

Nem tudom elképzelni azt a vállalkozást, ahol 1 autóra útnyilvántartó programot érdemes “fejleszteni”! Vagy bármi mást.

Csak egy halott vállalkozásnak van ideje ilyenre, de annak meg minek. Pláne, hogy nyilván olcsóbban akarja kihozni mint amennyiért venni lehet, mert nincs rá pénze.

Pont ezért nincs rá pénze!

Azzal kéne foglalkoznia ami a pénzt hozza és nem hülyeségekkel!

És akkor lenne pénz mindenre. Mindenből a legjobbra!

Na mindegy, lenyugodtam, aki nem két lábbal áll a földön, úgysem célcsoport.

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
26 527
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog