Kuss és fogyassz!

Igen, ezt szeretné elérni egyre több külföldi- és belföldi weboldaltulajdonos, ez a trend.

Lassan nemcsows-shut-up-and-consumeak telefonszám nincs, de már az email cím is titkos, letiltott kommentek a YouTube csatornákon, kitiltott “kötekedő” felhasználók a facebook csatornán, még az irodai cím is virtuális iroda (az is csak a papírforma miatt), arctalan ügyfélszolgálat (Indiából), arctalan cég, ha akarsz valamit, mennyé fórumozni a saját idődön…

Nem, nem kell ehhez kamu cégnek lenni, csak egyszerűen az ügyfelek zavarják őket a pénzkeresésben! :)

Kuss és fogyassz!

Ez a mottó.

Elképesztő arrogancia és tiszteletlenség árad a vevővel szemben mindenhonnan, sikerült nem egybe nekem is belefutni…

De ennek vége: elhatároztam, hogy nem vagyok hajlandó a sorba beállni, és a jövőben a vásárlási döntéseimnél erős hangsúlyt helyezek a támogatás minőségére (nehogymá’ még egy számláért is könyörögnöm kelljen), és inkább választom azt, ahol kevesebb időmet rabolják!

Mert az idő már nem pénz. Az idő az egyetlen, amit pénzért sem tudunk visszavásárolni.

Ennek fényében a RoadRecord-nál tiszteletben tartjuk az Ügyfél idejét: mindig lesz telefonos elérhetőségünk (ami mindig az ügyeletes szakértőnél csörög), emailen ügyvezetőként is elérhető vagyok és válaszolok, kapcsolati űrlapunk is lett a weboldalon, válaszolunk rá azonnal!

Egyedüli “újdonságként” csak a kommenteket tiltottam le a blogbejegyzéseknél, de csupáncsak azért, mert értelmes Ügyfelek oda egyre kevesebbet kommenteltek, ellenben emailben nekem küldték el a gondolataikat. Nos, ezt ezután is mindenki meg tudja tenni, nekem pedig nem kell többé figyelnem, hogy melyik pszichopata trollkodik bele épp a blogba… :)

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 652
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog